Cele mai bune oferte spre Malta

“Nu o să mai deschid site-ul celor de la Wizz. Nu o să mai deschid site-ul Wizz!” îmi spun extrem de hotărâtă într-o dimineaţă după ce le citesc ultimul e-mail în care mă anunţă, iar, de 20 % reducere la toate zborurile.
Zis şi făcut, aşa că odată ajunsă acasă deschid site-ul celor de la Wizz şi încep să scormonenesc atent după oferte. Cinci minute mai târziu, planul e făcut: cu 130 RON dus-întors plecăm în Malta pentru o săptămână.

De ce Malta? Pentru că nu trecuse nici măcar o săptămână de când citisem un articol despre unde ar trebui să ajungem în 2017, iar Malta se găsea printre superlativele culturale ale acestui an. După ce am văzut preţurile biletelor mi-am spus că asta trebuie să fie un semn şi nu poate fi lăsat la voia întâmplării: e rost de plecat.

Când am anunţat că într-o săptămână, pe un preţ derizoriu, îmi pun iar rucsacul în spate până şi mama a început să nu mai înţeleagă ce se întâmplă: ‘Eu nu ştiu zău cum găseşti bilete atât de ieftine. Esti sigură că mergi cu avionul?’  Acum, tinând cont că în Cluj stă să ningă şi că acest articol este scris cu o cană de ceai în fată, m-am gândit că nu ar fi rău să viseze mai multă lume cu ochii deschişi pentru câteva minute…şi cine ştie, curajoşii să transforme visul în realitate. Asta pentru cei care îşi permit să îşi pună agenda pe pauză pentru câteva zile pentru a se bucura de tot ce are Malta de oferit. În speranţa, că cel puţin un scaun de birou va fi abandonat, aici sunt cele mai bune oferte pentru următoarea perioada.

Cluj-Malta/ Malta-Cluj (26/30 Apr-3 Mai): 298 RON (208 RON pentru cei cu Wizz Discount Club)

m1

Cluj-Malta/ Malta-Cluj (30 Apr-7 Mai): 238 RON (148 RON pentru cei cu Wizz Discount Club)

m2

Cluj-Malta/ Malta-Cluj (3 Mai-10 Mai): 223 RON (133 RON pentru cei cu Wizz Discount Club)

m3

Cluj-Malta/ Malta-Cluj (7 Mai-14 Mai): 203 RON (158 RON pentru cei cu Wizz Discount Club)

m4

Essentials

• Ofertele pentru zboruri sunt la fel de bune şi daca porneşti din Bucureşti
• Malta face parte din UE aşa că totul este incredibil de simplu: nu ai nevoie de paşaport, moneda oficială este euro şi ca bonus pentru turişti una dintre limbile oficiale este engleza.
• Noi ne-am găsit cazările pe Couchsurfing. În căutările mele am dat peste foarte multe gazde cu review-uri extraordinare aşa că merită încercată şi această variantă. Deci până acum nu am plătit decât biletele de avion. Preţurile pe Airbnb sunt şi ele foarte atractive
• Dacă ajungi pe Insula Malta trebuie să petreci măcar o zi şi pe cea de-a două insula că mărime: insula Gozo. Intre cele doua se circulă cu feribotul iar un bilet costă € 4.65
• Cea mai bună perioadă pentru a călători aici este între lunile mai şi iunie. Pe la sfârşitul lunii iunie temperaturile ajung aproape de 30 de grade rişti să îţi petreci excursia într-un cuptor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s